ensr +387 65 946 072 office@adventurebih.com

Jednodnevne avanture

Sve jednodnevne avanture bazirane su bez noćenja s uključenom hranom ili bez hrane zavisno od aktivnosti. Sve aktivnosti možete rezervisatii s noćenjem u našem kampu i dodatnim uslugama uz doplatu ili pogledajte višednevnu ponudu aktivnosti. Sve avanture se mogu kombinovati i organizovati prema vašim željama.

Za neke aktivnosti vrijeme polaska može se prilagoditi vašoj želji.

Za sve avanture kao polazište je naš bazni kamp. Pružamo usluge svih vrsta prijevoza (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska), a mjesto polaska može biti sa vaše željene lokacije.

1 dan
Bobotov kuk najvisi planinski vrh Crne Gore i Durmitora

Avantura na najviši vrh Durmitora i Crne Gore-Bobotov kuk

From65€
Vodimo vas u planinarsku avanturu na najviši planinski vrh masiva Durmitor i Crne Gore, odakle možete uživati u najljepšim pogledima na ovu malu, ali vrlo lijepu zemlju. Bobotov kuk je jedan od najveličanstvenijih vrhova na području Dinarida.
0
1 dan
Maglić planina, najviši vrh u BiH

Maglić planina-planinarenje na najviši vrh u BiH

From60€
Okružen najljepšim prirodnim ljepotama i s obzirom da je najviši vrh u BiH avantura planinarenje na Maglić planinu predstavlja najpopularniju planinarsku aktivnost.
0
1 dan
trnovacko lake hiking bosnia and herzegovina-montenegro

Trnovačko jezero planinarenje

From60€
Trnovačko jezero slovi za jedno od najljepših jezera na Balkanu i nalazi se među najpopularnijim mjestima za planinarenje u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.
0